Utvalda uppdrag

Här följer utvalda uppdragsgivare som vi arbetar med just nu.

Borås Stad

Kraftfull Kommunikation fick tillsammans med Idrottens Affärer och Idrottsekonomiskt Centrum i uppdrag att ta fram en analys och strategi för idrottsevenemang i Borås, med fokus på folkhälsa och nya intäkter till kommunen. Analysen och strategin förankrades hos destinationsbolaget och stadens politiker. Vi genomför nu aktiviteter utifrån Borås vägval.

Svenska Golfförbundet

Golfen i Sverige växer – cirka en halv miljon är medlemmar i 460 golfklubbar i Svenska Golfförbundet – och bidrar med samhällsnytta inom friskvård, turism och miljö. Konceptet heter Golfnyttan i samhället och innehåller bland annat en tidning som sprids till golfklubbar, politiker och andra beslutsfattare. Vi är med och utvecklar innehållet samt skriver artiklar.

Foto: Karl Nordlund

Vimmerby IF

Vimmerby IF blev Årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll 2015 tack vare sitt sociala arbete. Idrottsföreningen har tagit fram en egen modell, Vimmerbymodellen, för att integrera nysvenskar i samhället med hjälp av idrott. Det senaste projektet är TjejTruppen, som vänder sig till unga tjejer. Landslagsstjärnan Kosovare Asllani är ambassadör. Vi hjälper Vimmerby IF att synas och höras i media med sina sociala projekt.